Menu a-la-carte

Restaurant Vliegveld Hilversum werkt dagelijks samen met  leveranciers zodat wij onze gasten verse producten kunnen serveren.

Wij werken met de bekende Gooische slagerij Chateau Briand uit Hilversum, ons ijs komt bij Boerderij van Herk uit Oud-Loosdrecht vandaan, onze vis komt uit Spakenburg waar De Graaf Vishandel is gevestigd en onze groenten komen van onze versleverancier Den Hertog – Buurtjes

Onze menukaart wisselt een aantal malen per jaar. Onze traditionele gerechten zullen altijd terug komen zoals carpaccio, gerookte zalm, tournedos en ossenhaas spiesen maar wij gaan uiteraard mee in de seizoenen. U kunt dan heerlijke gerechten buiten de kaart bij ons verwachten van dat moment zoals asperges, wild gerechten, mosselen of verse kreeft.

Drie gangen groepenmenu.

Tijdens dit “sit down diner” serveren wij 3 gangen. Wij maken lange tafels en iedereen heeft een zitplek. Het menu ligt op tafel en er kan op de avond worden gekozen welke gerechten iemand wilt.

Een drie gangen menu is vanaf 15 personen en het is voor het gehele gezelschap, uitgezonderd voor mensen die allergieën hebben, vegetarisch zijn of kinderen. Dit regelen wij op de avond zelf met de gast, wel horen wij graag van te voren om hoeveel personen het gaat.

Kinderen onder de 10 jaar kunnen ook gebruik maken van het kindermenu.

Translate