Restaurant Vliegveld Hilversum

Na een grondige verbouwing is Restaurant Vliegveld Hilversum in september 2019 weer geopend.

Het etablissement beschikt over een groot zonnig terras aan het vliegveld met een speeltuintje voor de kinderen met een waanzinnig uitzicht en een ruime parkeerplaats (gratis).

Ons team staat dagelijks vanaf 10:00 uur voor u klaar. U kunt bij ons terecht in de ochtend voor een kop koffie met vers gebak van de plaatselijk bakker.

Voor de lunch kunt kiezen uit heerlijke broodjes, tosti’s, uitsmijters maar ook vanaf 12:00 uur gebruik maken van de dinergerechten.

In de avond kunt u bij ons gezellig dineren op het terras of in ons sfeervolle restaurant en ons team maakt u avond compleet.

U bent daarnaast van harte welkom voor een borrel.
We hebben een uitgebreide wijnkaart die is samengesteld door LFE Horeca met prachtige wijnen, daarnaast hebben wij een uitgebreide bierkaart met 5 bieren van de tap en een ruim assortiment op de fles dat is samengesteld door Heineken. Voor de alcoholvrije bieren bent u bij ons ook aan het juiste adres want naast Heineken 0.0 op de tap, hebben wij vier bieren 0.0 op de fles.

Een mooi en zonnig terras kan niet zonder een cocktailkaart, dus ook dat vindt u bij ons zoals pornstar martini’s, mojito’s, pina colada’s en aperol maar ook een alcoholvrije variant is mogelijk.

Voor uw feest of partij bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons restaurant hebben wij een zaal voor de feesten en partijen, De Vleugel. Een eigen plek voor uw gezelschap alleen. Na al uw wensen te hebben besproken gaan we samen er een mooie dag van maken.

Graag tot ziens bij Restaurant Vliegveld Hilversum!

Translate